Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Крижак С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Чабан А. 
Електромеханічне пере­тво­рення енергії в багатомашинних системах з асинхронними електроприводами [Електронний ресурс] / А. Чабан, С. Крижак, М. Гошко // Машинознавство. - 2009. - № 9. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/maz_2009_9_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 362.957 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Власенко В. В. 
Дослідження впливу стартових культур на кількість, внесеного в м'ясний фарш, нітриту натрію [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, С. В. Крижак // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 523.732 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Власенко В. В. 
Дослідження впливу стартових культур на швидкість утворення молочної кислоти на етапі осадки сирокопчених ковбас [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, С. В. Крижак // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 407.443 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Власенко І. Г. 
Використання м'яса з ознаками pse у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / І. Г. Власенко, В. В. Власенко, С. В. Крижак, В. Б. Борисюк // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 134-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 435.2 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Власенко В. В. 
Біохімічні зміни в м’ясному фарші на етапі посолу з використанням культур РЦІ–47 та СБІ–05 [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, С. В. Крижак // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 139-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 344.169 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Крижак С. В. 
Обгрунтування та розробка сучасних процесів виробництва сирокопчених ковбас функціонального спрямування [Електронний ресурс] / С. В. Крижак, В. В. Власенко, Л. М. Коляновська // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2015. - № 3. - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2015_3_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 404.749 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського